Allihop har en egen berättelse, olika erfarenheter, upplevelser, kompetenser och förhållningssätt. Unga Vuxna Trelleborg arbetar för att bidra till att lyfta fram unga talangfulla personer som vill vara med att påverka genom sina berättelser. Detta är våran lilla grupp av deltagare som själva valt att vara mer aktiva genom att på olika sätt nå ut till andra med just sin berättelse. De är inspiratörer eftersom de har gjort resan, varit i systemfällan på olika sätt. De har valt att ta kontroll över sina liv och att förmedla sina erfarenheter för att få fler unga människor att göra detsamma på sitt eget sätt.

 

Om du är en självgående och utåtriktad person som har ett genuint intresse för samhällsbyggnad, rättvise- och andra sociala frågor som rör personer i åldrarna 18-35 så kanske du passar till att vara inspiratör hos Unga Vuxna Trelleborg.

Det är en fördel om du är bra på att skriva och/eller tycker om att prata inför folk. Du kanske har någon särskild kompetens som du vill ta nytta av.

Att vara inspiratör hos oss är inget betalt jobb MEN vi kommer att arbeta tillsammans på att göra din röst hörd och att stötta dig under processen. Du väljer såklart själv vad och hur mycket du vill bidra med men det är viktigt att du är en person som är tydlig med varför du vill vara med.

Som inspiratör så kommer du att bli ett ansikte utåt för både målgruppen och de som arbetar med målgruppen. Du kommer att bli en förebild för många andra så därför är det viktigt att du är självkritisk såväl som kritisk, öppen och att du besitter en god reflektionsförmåga.

Om du känner att detta vore intressant så hör av dig till oss! Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på denna sidan. Du är välkommen att kontakta oss via mejl, telefon eller Facebook.